Egypt .. where it all begins

Noul brand al Egiptului a fost lansat in Romania. Pachetele concepute pentru romani au ca scop cresterea numarului de turisti care viziteaza aceasta destinatie din afara Europei, astfel incat, in 3 ani, Egiptul sa devina destinatia noneuropeana preferata a romanilor. De la diversitatea unica de deserturi la statiuni mediteraneene ascunse, de la pelerinaje in locuri crestine la romanticul Aswan, Egiptul isi dezvaluie trecut si prezentul, sub sloganul „Egypt .. .where it all begins”.

Egiptul lanseaza o noua identitate de brand, print-o campanie internationala, in 26 de tari, integrata in mai multe planuri: outdoor, presa, tv si online.Sloganul campaniei porneste de la ideea ca Egiptul a fost mereu si ramane o sursa de inspiratie pentru mari povesti. Acestea au fost exprimate prin formula „Egypt .. where it all begins” (Egipt … unde incepe totul).

Iata un alt clip de promovare a Egiptului, la fel de bine realizat :

Destul de lung ca sa poata intra ca si clip de promovare, dar extraordinar de bine realizat, acest clip video va va purta prin tot Egiptul. Imi dau seama ca mai am atit de multe de vazut in aceasta tara……

“Egiptul este locul unde trecutul se intalneste cu prezentul. Egiptul, un muzeu cu dimensiunea unei tari, ofera un mix eclectic intre trecut si prezent, antic si modern, arta si cultura, mostenire si istorie, sports si divertisment. Pentru a evidentia aceasta dualitate, elementele noii campanii unesc, intr-un mod natural si elegant Egiptul Antic si Egiptul Prezent, transformandu-l in EGIPT – unde incepe totul” (smartfinancial.ro)

This entry was posted in Locuri pe care le-am vazut. Bookmark the permalink.

1 Response to Egypt .. where it all begins

  1. Anonymous says:

    Uau, tu chiar esti indragostit de aceste locuri. Felicitari pentru marea pasiune si pentru ca ti-o traiesti.

Leave a comment